Skip to main content

Met trots presenteren wij de voorjaarsagenda 2017  kennis- en vaardigheidstrainingen  risicomanagement van Riskjourney.

In het voorjaar staan de volgende trainingen gepland:

  • Foundation Training Riskcoach, In deze foundation training maakt u kennis met en oefent u de basisvaardigheden
    om een succesvolle riskcoach te worden,
  • Risicomanagement bewustzijn: Speels en Levendig, In deze training gaan we met u op een levendige en speelse manier aan de slag met methoden en technieken om het risico denken te stimuleren en verhogen. Wij leggen de nadruk op de positieve impact van een gebeurtenis; dek kansen die risicomanagementbiedt.
  • Foundation training Risicomanagement, de Basis, In deze foundation training maakt u kennis en oefent met de basis
    elementen van risicomanagement en hoe als organisatie daar gestructureerd mee om te gaan naar een hogere organisatie brede risico competentie
  • Training Effectieve Risicocultuur, In deze training gaat u concreet aan de slag om iets ontastbaars als risicocultuur tastbaar en daarmee beheersbaar te maken.

Wij beseffen als geen ander dat onze trainingen niet alleen onderdeel uitmaken van de leerreis van een individu maar dat waar zij mee weglopen, bijdraagt aan de reis van de gehele organisatie. Ons doel is om met deze training en opleiding het hoogst mogelijk rendement te bereiken zowel voor u zelf als uw organisatie. Dit bereiken wij door een ideale mix van zien, horen, ervaren en zelf doen, de meest recente ontwikkelingen in het cursusmateriaal en de beste trainers, gepokt en gemazeld niet alleen in het wat maar vooral ook in het hoe. Wij verzorgen zowel basistrainingen als verdiepende trainingen en blijven dichtbij wat wij doen: het verhogen van uw risicocompetentie en die van uw organisatie. Onze trainingen vinden plaats bij Landgoed Te Werve, prachtig gelegen in een beschermd natuurpark in Rijswijk.

Hier kunt u zich aanmelden.