Skip to main content

Wat is er gemakkelijker dan je te laten meevoeren op de hype van Blockchain, Bitcoin, Big data, cyber security, data privacy en andere ‘disruptive’ technologieën en ontwikkelingen!

Consultants, congressen, seminars, masterclasses verdienen er goed aan. Iedereen wil een stukje van de ‘disruptive taart’

Veel verder dan uiteenzettingen van ‘wat is het?’ en ‘wat zijn de ontwikkelingen?’ Komt men vaak niet en ‘het waarom’ en ‘wat betekent het voor mij/ons’ blijven grotendeels onbeantwoord.

Het is een gegeven dat de disruptieve trein steeds sneller gaat rijden en dat we daar allemaal op mens, organisatie en maatschappij niveau mee om moeten leren gaan met een zeer steile leercurve.

Put some governance around it’

Het gaat dan ook om een competentie/bekwaamheid die we met elkaar steeds sneller moeten ontwikkelen die verder gaat dan ‘wat is het’ en ‘wat zijn de ontwikkelingen’. Het gaat om de organisatiebrede bekwaamheid om met disruptieve technologieën en andere veranderingen om te kunnen gaan en daar de vruchten van te plukken en daarmee samenhangende risico’s te mitigeren.

Een traditionele management control cyclus: Plan, Do, Check & Act loslaten op deze bekwaamheid: ‘Put some governance around it’

Meer weten?

Bel Arthur Izeboud op +31 6 46 00 32 25, Rob Christiaanse op +31 6 53 94 98 84 of Sebastiaan de Ruiter op+31 6 12 23 00 59.

Vanberkel Professionals helpt organisaties en professionals op deze reis waarbij organisatiebrede competentieontwikkeling centraal staat.