Skip to main content

Met de Risk Competence Nulmeting maken we het ontastbare tastbaar en daardoor beheersbaar. Om iets te kunnen zeggen over de effectiviteit van de risicomanagement competentie van een organisatie, trekken wij de risicomanagement competentie uiteen in zeven deelcompetenties. Deze meten wij zodat wij op deelgebieden eventuele verbetering en ambitie verder kunnen helpen richting te geven.
Lees meer »

Onze riskcoaches onderscheiden zich van traditionele risicomanagement adviseurs door nadruk te leggen op de ambities en mogelijkheden van de organisatie, de bedoeling en te ondersteunen in de verdere professionalisering en implementatie. Hierdoor dragen wij bij aan een duurzame verankering en verbetering van de riskcompentence van uw organisatie.
Lees meer »

Bij Riskjourney geloven wij in kennis en vaardigheids trainingen waarbij de leerervaring van iedere individuele deelnemer centraal staat. Wij beseffen als geen ander dat onze trainingen niet alleen onderdeel uit maken van de leerreis van een individue maar dat waar zij mee weg lopen, bij draagt aan de reis van de gehele organisatie waar zij aan bijdragen.
Lees meer »

Maak risicomanagement ook leuker én makkelijker. Bel voor advies op maat!