Security Masterclass ’Hacker Mindset’

Data en Internal Audit

Een kijkje in de gedachten van een aanvaller. Wat voor gegevens wil hij buitmaken en waarom? En hoe creatief is hij in het vinden van mogelijkheden om dit doel te bereiken? In deze interactieve training zal de securityspecialist stap voor stap deze vragen samen met de deelnemers beantwoorden.

drs. Rob Cristiaanse RA

Drs. Rob Christiaanse RA is gespecialiseerd in interne beheersingsdeskundige (AO/IC expert) op het snijvlak Finance, IT & control. Hij beschikt over diepgaande kennis met betrekking tot internal control, quality manage- ment en IT-governance & control. Zijn interesse gaat uit naar de inhoud, en vind het een uitdaging om met professionals vanuit verschillende disciplines een werkend systeem op te leveren en hierin te adviseren. Verder is Rob vanaf 1997 verbonden aan Nyenrode Business University lid van de vakgroep BIV, Center Accountancy & Controlling. Als kerndocent BIV Interne Beheersing doceert hij in de master en postmaster controlling en is hij tevens lid van de kerngroep van het postmastervak BIV informatiecontrole. Daarnaast is Rob o.a. kerndocent BIV aan de PGO IT Audit, Compliance & Advisory aan de Vrije Universiteit en verbonden aan de TUdelft.

De cursus vindt plaats bij Landgoed te Werve in Rijswijk.

Adres
Landgoed te Werve
Van Vredenburchweg 105
2283 TC Rijswijk

Telefoonnummer
070 415 2185

Details

Cursusduur
4 uur

Datum en locatie
Maak uw keuze in het inschrijfformulier

Tijd
10:00 – 16:30 (inloop vanaf 09:30)

Prijs
€ 585,00 excl. btw

Kennisgebied
Data en Internal Audit

Bestemd voor
CFO’s, Business controllers, Risicomanagers, Compliance officers, Hoofden bedrijfsvoering, Accountants, Toezichthouders, Overige financieel professionals.

Uitgevoerd door
Vanberkel Academy

PE waardering
6 punten

PE

Ja, ik schrijf me in!

Training voorkeur
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.*

* Dit veld is verplicht.

Maak risicomanagement ook leuker én makkelijker. Bel voor advies op maat!