Skip to main content

Prestatiemanagement en soft controls/HPO

Business & Financial Control

  De deelnemers worden meegenomen in het monitoren van strategische/tactische- en operationele doelen in combinatie met control op het juiste gedrag. Het stimuleert de helicopter view, de analysevaardigheid en het kritische vermogen. Er wordt uitgebreid stilgestaan hoe belangrijk het is om op soft controls en relaties te stu- ren in een High Performance Organisation (HPO). In de middagsessie wordt per afdeling bekeken wat hierin de mogelijkheden zijn voor de eigen organisatie.

  Arthur Izeboud RA

  Arthur Izeboud RA is verbonden aan Riskjourney BV, Riskjourney Academy en Nyenrode Business Universiteit. Hij helpt organi- saties bij het verbeteren van hun interne beheersing en specifiek de risico-competentie. Arthur heeft een passie voor les geven en stelt daarbij de student centraal. Arthur is ooit begonnen als openbaar accountant bij Deloitte, waarvan 6 jaar op de Neder- landse Antillen, ging vervolgens verder als adviseur bij RGP, Practiceleader GRC en is directeur en riskcoach bij Riskjourney, een volledige dochter van Vanberkel Professionals. Daarnaast is Arthur sinds 2005 ook verbonden aan Nyenrode Business Universi- teit als executive lecturer voor de accountants opleiding en lid van het Nyenrode Governance Instituut.

  De cursus vindt plaats bij Landgoed te Werve in Rijswijk.

  Adres
  Landgoed te Werve
  Van Vredenburchweg 105
  2283 TC Rijswijk

  Telefoonnummer
  070 415 2185

  Details

  Cursusduur
  8-12 uur

  Datum en locatie
  Maak uw keuze in het inschrijfformulier

  Tijd
  10:00 – 16:30 (inloop vanaf 09:30)

  Prijs
  € 585,00 excl. btw

  Kennisgebied
  Business & Financial Control

  Bestemd voor
  CFO’s, Business controllers, Risicomanagers, Compliance officers, Hoofden bedrijfsvoering, Accountants, Toezichthouders, Overige financieel professionals.

  Uitgevoerd door
  Vanberkel Academy

  PE waardering
  6 punten

  PE

  Ja, ik schrijf me in!

   Training voorkeur

   Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.*

   * Dit veld is verplicht.

   Maak risicomanagement ook leuker én makkelijker. Bel voor advies op maat!