Prestatiemanagement en soft controls/HPO

Business & Financial Control

De deelnemers worden meegenomen in het monitoren van strategische/tactische- en operationele doelen in combinatie met control op het juiste gedrag. Het stimuleert de helicopter view, de analysevaardigheid en het kritische vermogen. Er wordt uitgebreid stilgestaan hoe belangrijk het is om op soft controls en relaties te stu- ren in een High Performance Organisation (HPO). In de middagsessie wordt per afdeling bekeken wat hierin de mogelijkheden zijn voor de eigen organisatie.

Arthur Izeboud RA

Arthur Izeboud RA is verbonden aan Riskjourney BV, Riskjourney Academy en Nyenrode Business Universiteit. Hij helpt organi- saties bij het verbeteren van hun interne beheersing en specifiek de risico-competentie. Arthur heeft een passie voor les geven en stelt daarbij de student centraal. Arthur is ooit begonnen als openbaar accountant bij Deloitte, waarvan 6 jaar op de Neder- landse Antillen, ging vervolgens verder als adviseur bij RGP, Practiceleader GRC en is directeur en riskcoach bij Riskjourney, een volledige dochter van Vanberkel Professionals. Daarnaast is Arthur sinds 2005 ook verbonden aan Nyenrode Business Universi- teit als executive lecturer voor de accountants opleiding en lid van het Nyenrode Governance Instituut.

De cursus vindt plaats bij Landgoed te Werve in Rijswijk.

Adres
Landgoed te Werve
Van Vredenburchweg 105
2283 TC Rijswijk

Telefoonnummer
070 415 2185

Details

Cursusduur
8-12 uur

Datum en locatie
Maak uw keuze in het inschrijfformulier

Tijd
10:00 – 16:30 (inloop vanaf 09:30)

Prijs
€ 585,00 excl. btw

Kennisgebied
Business & Financial Control

Bestemd voor
CFO’s, Business controllers, Risicomanagers, Compliance officers, Hoofden bedrijfsvoering, Accountants, Toezichthouders, Overige financieel professionals.

Uitgevoerd door
Vanberkel Academy

PE waardering
6 punten

PE

Ja, ik schrijf me in!

Training voorkeur
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.*

* Dit veld is verplicht.

Maak risicomanagement ook leuker én makkelijker. Bel voor advies op maat!