Skip to main content

Leiderschapscompetentie en Governance uitgelegd

Risicomanagement & Governance

  In deze module gaan we in op de leiderschapsrisico’s (in)competentie en integriteit) en mogelijkheden om gestructureerd een risicoanalyse vanuit toezichthoudersoptiek te ontwikkelen op governance. We gebruiken hierbij competentiemodellen en oefenen hiermee.

  Bert van der Zaag RP

  Bert van der Zaag is gedragswetenschapper en mede verbonden aan Riskjourney als Riskcoach en Riskjourney Academy. Bert heeft een uitgebreide expertise op de hardnekkige kanten veranderingsprocessen. Te denken is aan processen als oordeelsvorming, samenwerking en (risk)competentieontwikkeling. Diverse publicaties in CM, op het vlak van risicomanagement en aanverwante terreinen. Bert is arbeids- en organisatiepsycholoog. Coaching, training en assessment zijn de drie kernactiviteiten. Zijn psychologische vakkennis wordt aangevuld met de disciplines geschiedenis en filosofie. Hij werkt steeds vanuit het perspectief dat verworven inzichtenook tot resultaat moeten leiden.

  drs. Remko Renes RA

  Remko Renes is universitair docent en vakgroepvoorzitter Corporate Governance bij Nyenrode Business Univer- siteit. Tevens is Remko verantwoordelijk voor de Nyenrode NalevingsMonitor. Zijn vakgebied omvat Corporate Governance en Accountantscontrole, in het bijzonder de relatie met Internal (Control) Audit, Business Control en Risico Management. Remko heeft negentien jaar als extern accountant gewerkt bij KPMG en is een ervaren financial professional met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Interne audit, SOx, internal control, corporate governance en risk management. Tevens heeft hij veel opdrachten uitgevoerd op het gebied van internal control, waaronder de opzet, inrichting en implementatie van internal control assessment methode bij Nederlandse beursgenoteerde multinationals.

  De cursus vindt plaats bij Landgoed te Werve in Rijswijk.

  Adres
  Landgoed te Werve
  Van Vredenburchweg 105
  2283 TC Rijswijk

  Telefoonnummer
  070 415 2185

  Details

  Cursusduur
  6-8 uur

  Datum en locatie
  Maak uw keuze in het inschrijfformulier

  Tijd
  10:00 – 16:30 (inloop vanaf 09:30)

  Prijs
  € 585,00 excl. btw

  Kennisgebied
  Risicomanagement & Governance

  Bestemd voor
  CFO’s, Business controllers, Risicomanagers, Compliance officers, Hoofden bedrijfsvoering, Accountants, Toezichthouders, Overige financieel professionals.

  PE waardering
  6 punten

  PE

  Ja, ik schrijf me in!

   Training voorkeur

   Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.*

   * Dit veld is verplicht.

   Maak risicomanagement ook leuker én makkelijker. Bel voor advies op maat!