Skip to main content

Gedrag, beïnvloeding en appreciative inquiry

Risicomanagement & Governance

  In deze module maakt u kennis en oefent met het 4E model, appreciative inquiry en gedragsbeïnvloedingvolgens het model van Gialdini. Hiermee verrijkt u uw gereedschapskist als risk professional om werkelijkgedrag te gaan beïnvloeden en risicomanagement meer in de genen van de organisatie te krijgen. Ook kijken we naar interventiemogelijkheden om te komen tot een ideale mix van gedragsturende variabelen naar het gewenste competentieniveau.

  Bert van der Zaag RP

  Bert van der Zaag is gedragswetenschapper en mede verbonden aan Riskjourney als Riskcoach en Riskjourney Academy. Bert heeft een uitgebreide expertise op de hardnekkige kanten veranderingsprocessen. Te denken is aan processen als oordeelsvorming, samenwerking en (risk)competentieontwikkeling. Diverse publicaties in CM, op het vlak van risicomanagement en aanverwante terreinen. Bert is arbeids- en organisatiepsycholoog. Coaching, training en assessment zijn de drie kernactiviteiten. Zijn psychologische vakkennis wordt aangevuld met de disciplines geschiedenis en filosofie. Hij werkt steeds vanuit het perspectief dat verworven inzichtenook tot resultaat moeten leiden.

  Arthur Izeboud RA

  Arthur Izeboud RA is verbonden aan Riskjourney BV, Riskjourney Academy en Nyenrode Business Universiteit.Hij helpt organisaties bij het verbeteren van hun interne beheersing en specifiek de risico-competentie. Arthur heeft een passie voor les geven en stelt daarbij de student centraal. Arthur is ooit begonnen als openbaar accountant bij Deloitte, waarvan 6 jaar op de Nederlandse Antillen, ging vervolgens verder als adviseur bij RGP, Practiceleader GRC en is directeur en riskcoach bij Riskjourney, een volledige dochter van Vanberkel Professio- nals. Daarnaast is Arthur sinds 2005 ook verbonden aan Nyenrode Business Universiteit als executive lecturer voor de accountants opleiding en lid van het Nyenrode Governance Instituut.

  De cursus vindt plaats bij Landgoed te Werve in Rijswijk.

  Adres
  Landgoed te Werve
  Van Vredenburchweg 105
  2283 TC Rijswijk

  Telefoonnummer
  070 415 2185

  Details

  Cursusduur
  4-8 uur

  Datum en locatie
  Maak uw keuze in het inschrijfformulier

  Tijd
  10:00 – 16:30 (inloop vanaf 09:30)

  Prijs
  € 585,00 excl. btw

  Kennisgebied
  Risicomanagement & Governance

  Bestemd voor
  CFO’s, Business controllers, Risicomanagers, Compliance officers, Hoofden bedrijfsvoering, Accountants, Toezichthouders, Overige financieel professionals.

  PE waardering
  6 punten

  PE

  Ja, ik schrijf me in!

   Training voorkeur

   Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.*

   * Dit veld is verplicht.

   Maak risicomanagement ook leuker én makkelijker. Bel voor advies op maat!