Skip to main content

Gebruik van Data: Data Analytics, Process Mining en Data Mining

Data en Internal Audit

  De deelnemers worden meegenomen mee in de mogelijkheden op het gebied van data-analyse (onder andere met Power BI) en de kansen die er op dit moment liggen. Het adequaat benutten van data, de datadefinitie en het belang van schone data. In de middag wordt veel interactie gezocht met de deelnemers.

  drs. Rob Cristiaanse RA

  Drs. Rob Christiaanse RA is gespecialiseerd in interne beheersingsdeskundige (AO/IC expert) op het snijvlak Finance, IT & control. Hij beschikt over diepgaande kennis met betrekking tot internal control, quality manage- ment en IT-governance & control. Zijn interesse gaat uit naar de inhoud, en vind het een uitdaging om met professionals vanuit verschillende disciplines een werkend systeem op te leveren en hierin te adviseren. Verder is Rob vanaf 1997 verbonden aan Nyenrode Business University lid van de vakgroep BIV, Center Accountancy & Controlling. Als kerndocent BIV Interne Beheersing doceert hij in de master en postmaster controlling en is hij tevens lid van de kerngroep van het postmastervak BIV informatiecontrole. Daarnaast is Rob o.a. kerndocent BIV aan de PGO IT Audit, Compliance & Advisory aan de Vrije Universiteit en verbonden aan de TUdelft.

  De cursus vindt plaats bij Landgoed te Werve in Rijswijk.

  Adres
  Landgoed te Werve
  Van Vredenburchweg 105
  2283 TC Rijswijk

  Telefoonnummer
  070 415 2185

  Details

  Cursusduur
  8 uur

  Datum en locatie
  Maak uw keuze in het inschrijfformulier

  Tijd
  10:00 – 16:30 (inloop vanaf 09:30)

  Prijs
  € 585,00 excl. btw

  Kennisgebied
  Data en Internal Audit

  Bestemd voor
  CFO’s, Business controllers, Risicomanagers, Compliance officers, Hoofden bedrijfsvoering, Accountants, Toezichthouders, Overige financieel professionals.

  Uitgevoerd door
  Vanberkel Academy

  PE waardering
  6 punten

  PE

  Ja, ik schrijf me in!

   Training voorkeur

   Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.*

   * Dit veld is verplicht.

   Maak risicomanagement ook leuker én makkelijker. Bel voor advies op maat!