Effectieve Risico Cultuur

Risicomanagement & Governance

In deze training gaat u concreet aan de slag om iets ontastbaars als risicocultuur tastbaar en daarmeebeheersbaar te maken. De organisatiecultuur wordt vaak de schuld gegeven van het falen van organisaties enzaken die niet veranderd kunnen worden. Men legt zich erbij neer: cultuur is niet iets wat kunt managen, het overkomt je! Vanuit de gedragsleer zijn er echter wel degelijk mogelijkheden om een (risico) cultuur teeffectiever te maken.

Carole Beelen

Carole Beelen is senior trainer & facilitator. Ervaring met het begeleiden van cultuurveranderingstrajecten binnen de gehele organisatie. Carole Beelen heeft veel ervaring met het realiseren van een cultuurverandering binnen organisaties. Ze heeft menig organisaties geassisteerd om bijvoorbeeld risicomanagement binnen de organisatie te laten landen. Carole heeft 20 jaar ervaring met het trainen van groepen en individuen met name uit de financiële wereld. Haar zelfontwikkelde trainingen en interactieve workshops zijn bedoeld om (hoog) opgeleide, kritische en analytisch sterke mensen los te maken van hun denkpatronen.

Arthur Izeboud RA

Arthur Izeboud RA is verbonden aan Riskjourney BV, Riskjourney Academy en Nyenrode Business Universiteit.Hij helpt organisaties bij het verbeteren van hun interne beheersing en specifiek de risico-competentie. Arthur heeft een passie voor les geven en stelt daarbij de student centraal. Arthur is ooit begonnen als openbaar accountant bij Deloitte, waarvan 6 jaar op de Nederlandse Antillen, ging vervolgens verder als adviseur bij RGP, Practiceleader GRC en is directeur en riskcoach bij Riskjourney, een volledige dochter van Vanberkel Professio- nals. Daarnaast is Arthur sinds 2005 ook verbonden aan Nyenrode Business Universiteit als executive lecturer voor de accountants opleiding en lid van het Nyenrode Governance Instituut.

De cursus vindt plaats bij Landgoed te Werve in Rijswijk.

Adres
Landgoed te Werve
Van Vredenburchweg 105
2283 TC Rijswijk

Telefoonnummer
070 415 2185

Details

Cursusduur
6-8 uur

Datum en locatie
Maak uw keuze in het inschrijfformulier

Tijd
10:00 – 16:30 (inloop vanaf 09:30)

Prijs
€ 585,00 excl. btw

Kennisgebied
Risicomanagement & Governance

Bestemd voor
CFO’s, Business controllers, Risicomanagers, Compliance officers, Hoofden bedrijfsvoering, Accountants, Toezichthouders, Overige financieel professionals.

PE waardering
6 punten

PE

Ja, ik schrijf me in!

Training voorkeur
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.*

* Dit veld is verplicht.

Maak risicomanagement ook leuker én makkelijker. Bel voor advies op maat!