Skip to main content

Control & Data in de praktijk: genezen is goed, voorkomen is beter!

Data en Internal Audit

  In deze praktische training ‘Risk-Control & Data in de praktijk’ nemen we u mee op een praktische reis door de symbiose tussen data en risk control. U ontwikkelt hierbij kennis en vaardigheden om meer uit data te halengedurende alle aspecten van riskcontrol binnen uw organisatie. We laten ook de relatie zien tussen het gebruik van data en het effect op gedrag. Met deze kennis en inzichten krijgt u de competenties om efficiënter en effectiever uw relevante risico’s te identificeren, analyseren, mitigeren en rapporteren met behulp van valuechain mapping, data- en process mining.

  drs. Rob Cristiaanse RA

  Drs. Rob Christiaanse RA is gespecialiseerd in interne beheersingsdeskundige (AO/IC expert) op het snijvlak Finance, IT & control. Hij beschikt over diepgaande kennis met betrekking tot internal control, quality manage- ment en IT-governance & control. Zijn interesse gaat uit naar de inhoud, en vind het een uitdaging om metprofessionals vanuit verschillende disciplines een werkend systeem op te leveren en hierin te adviseren. Verderis Rob vanaf 1997 verbonden aan Nyenrode Business University lid van de vakgroep BIV, Center Accountancy & Controlling. Als kerndocent BIV Interne Beheersing doceert hij in de master en postmaster controlling en is hij tevens lid van de kerngroep van het postmastervak BIV informatiecontrole. Daarnaast is Rob o.a. kerndocent BIV aan de PGO IT Audit, Compliance & Advisory aan de Vrije Universiteit en verbonden aan de TUdelft.

  Arthur Izeboud RA

  Arthur Izeboud RA is verbonden aan Riskjourney BV, Riskjourney Academy en Nyenrode Business Universiteit.Hij helpt organisaties bij het verbeteren van hun interne beheersing en specifiek de risico-competentie. Arthur heeft een passie voor les geven en stelt daarbij de student centraal. Arthur is ooit begonnen als openbaar accountant bij Deloitte, waarvan 6 jaar op de Nederlandse Antillen, ging vervolgens verder als adviseur bij RGP, Practiceleader GRC en is directeur en riskcoach bij Riskjourney, een volledige dochter van Vanberkel Professio- nals. Daarnaast is Arthur sinds 2005 ook verbonden aan Nyenrode Business Universiteit als executive lecturer voor de accountants opleiding en lid van het Nyenrode Governance Instituut.

  De cursus vindt plaats bij Landgoed te Werve in Rijswijk.

  Adres
  Landgoed te Werve
  Van Vredenburchweg 105
  2283 TC Rijswijk

  Telefoonnummer
  070 415 2185

  Details

  Cursusduur
  8-12 uur

  Datum en locatie
  Maak uw keuze in het inschrijfformulier

  Tijd
  10:00 – 16:30 (inloop vanaf 09:30)

  Prijs
  € 585,00 excl. btw

  Kennisgebied
  Data en Internal Audit

  Bestemd voor
  CFO’s, Business controllers, Risicomanagers, Compliance officers, Hoofden bedrijfsvoering, Accountants, Toezichthouders, Overige financieel professionals.

  Uitgevoerd door
  Vanberkel Academy

  PE waardering
  6 punten

  PE

  Ja, ik schrijf me in!

   Training voorkeur

   Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.*

   * Dit veld is verplicht.

   Maak risicomanagement ook leuker én makkelijker. Bel voor advies op maat!